Er en ridebane da ikke bare en ridebane?

Vi ved alt om sand, fiber, filt og flis!

Længe efter den billige pris - huskes den dårlige kvalitet!

Der skal tages højde for mange faktorer når man etablerer en ridebane. blandt andet det eksisterende jordlag, grundvandets højde, omkringliggende arealer, hvordan den opbygges, hvor meget banen anvendes og hvad den anvendes til, samt den fremtidige vedligeholdelse af banen.

Nå vi har fået alle fakta på bordet, finder vi den korrekte opbygning af din nye ridebane. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller arbejdet. Vi imødekommer altid kunderne med de bedste muligheder, så det ikke nødvendigvis blive den dyreste løsning, men den bedst tilpassede. Det kan være fristende at “spare” et lag væk - med henblik på, at det nok går, men det gør det oftest ikke. Og så kan det blive dyrt.

Hvis du vil spare penge på din ridebane, skal den laves rigtigt første gang.

Ridebane.dk har specialiseret sig i opbygning af langtidsholdbare baner - som er bygget korrekt op, til både spring og dressur. Vi leverer baner til både klubber og private over hele Danmark og har et bredt netværk mht. entreprenører og leverandører. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten - da vi altid vil kunne stå 100% inde for vores produkt.

Til “selvbyggere” yder vi naturligvis også en professionel rådgivning!

Fakta om ridebaner! - Når du vælger en af vores ridebaner får du en bane med flg. egenskaber:

  • Banen er fast og fjedrene
  • Sandet holder evigt ( da det er p10 Kvartsand )
  • Banen støver ikke - heller ikke efter 14 dages tørvejr og solskin
  • Selv efter længerevarende nedbør træder hesten ikke igennem banen, men forbliver ovenpå
  • Din hest har altid et godt fodfæste, da banen aldrig bliver glat
  • Banen bliver ikke dyb
  • Banen har lang holdbarhed og kræver kun minimal vedligeholdelse

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med ridebane.dk, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen