Om ridebane.dk

Ridebane.dk har specialiseret sig i etablering af ridebaner til både dressur og spring for private, rideklubber og professionelle. Vi har efterhånden etableret en del både store og små ridebaner over hele Danmark, Sydsverige, samt Nordtyskland.

Alt godt starter fra bunden!

Grundlægger Lars Kragh Iversen har selv redet siden 1977 og på landsplan siden 80´erne. Først dressur som ponyrytter og siden som springrytter. Lars har redet og er placeret i S-springning både nationalt og internationalt. Han har i dag 3-4 konkurrenceheste og bor på en ejendom med 4,5 ha. Via hans dagligdag og deltagelse til 15-20 stævner på årsbasis har han et godt netværk indenfor hestebranchen.

Firmaet ridebane.dk startede i år 2000 og er sidenhen vokset støt.

Vores målsætning er at levere funktionelle ridebaner der passer til stil og omgivelser, vigtigst af alt, med en bundsolid kvalitet. Ligeledes beskæftiger firmaet sig med etablering af vinterfolde, baneplanere, hegn, vandingsanlæg, måtter, ridebanebuffere til vedligehold af græsbaner m.m.

Ridebane.dk i korte ord:

  • Leverer og etablerer ridebaner fra rå mark til færdig bane
  • Leverer og etablerer ridehusbunde
  • Rådgivning vedr. ridebaner og ridehusbunde
  • Vedligeholdelse af ridebaner og ridehusbunde
  • Totalløsninger
  • Salg af gummimåtter, hovslagskrabere, hegn, baneplanere og meget mere

Lars kan altid kontaktes og er klar på at snakke dine drømme og projekter igennem!Energi- og olietillæg

Ridebane.dk indfører energi- og olietillæg

I 2021 er virksomheder verden over blevet ramt af voldsomt stigende energi- og oliepriser.

I 2021 absorberede vi i virksomheden disse omkostninger, dette af respekt for indgåede aftaler, men det er desværre ikke en løsning, vi er i stand til at fortsætte i 2022.

Hvis de voldsomme prisstigninger på både olie og elektricitet skulle reflekteres i de årlige prisjusteringer, ville vi skulle gennemføre betydelige prisstigninger, som det ser ud nu. Prisstigninger, som ved en normalisering af olie- og elektricitetsomkostningerne, vil være ude af proportion med omkostningsniveauet. Dette kan vi ikke retfærdiggøre over for vore kunder. Dog står vi tilbage med det problem, at vi ikke ved, hvornår en normaliseret prissituation genskabes.

Vi har derfor besluttet at holde energiomkostningerne ude af vores normale, årlige prisjustering for 2022.

I stedet indfører vi et variabelt olie- og energitillæg, som på en gennemskuelig måde vil følge Danmarks specifikke olie- og energiindeks og dermed blive justeret månedligt.

Vi håber på denne måde at kunne skabe mere transparens og fleksibilitet for vores kunder – og ser frem til at kunne fjerne tillægget igen, så snart priserne normaliseres.Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med ridebane.dk, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen