Stald Måtter

Vores Staldmåtter er ikke kun holdbare og smidige, de er også skridsikre hvilket gør dem utrolig populære! Måtterne har mange positive formål og er ideelle til hesteboksen eller løsdriften.

Måtterne kræver ingen skruer eller lim og kan derfor også placeres på staldgangen, eller ved vaskepladsen hvis dit nuværende gulv er glat.


Hygiejnisk – Måtterne er nemme at rengøre og skille fra hinanden efter de er blevet lagt. Vask dem eventuelt over med en vandslange på høj stråle eller en højtryksrenser. Hvis du vasker dine måtter med kontinuerligt mellemrum sikre du dig at de holder i mange år.

Ergonomisk
– Måtterne er stødabsorberende og beskytter derfor hestens hove, sener og led. Minimerer samtidig risikoen for sur stråle og ben skader.

Isolering
– På grund af forhøjningen i boksen vil din hest altid have et blødt og isoleret underlag. Dette er i vinteren med til at forhindre kulde i at trænge op igennem hestens hove/ben.

Besparelse
– Når du placerer måtterne som det nederste lag har du allerede reduceret dit forbrug af strøelse. Derved behøver du ikke at lave en isolerende og stødabsorberende bund til din hest, det har måtterne klaret!

Mindre støv – Mindre strøelse giver mindre støv. Så hvis din hest har tendens til allergi og overfølsomhed vil det være aktuelt at lægge måtter i bunden.

Måtterne måler 97x83x2,7 cm