Fold Måtter


Man Kender bedst FlexMats til at undgå mudder på foldende. De holdbare måtter afhjælper ophobning af mudder på foldene. Det bedste er at du ikke behøver at lægge dem overalt, men bare der hvor dit problem er opstået f.eks. foran leddet, læskuret eller der hvor hesten oftest opholder sig.

De robuste FlexMats kan ligeledes holde til at blive kørt på af maskiner. På denne måde sikre du også et fast greb så man ikke sidder fast. Universalmåtterne kan også lægges på gangstien til ridebanen eller folden. På denne måde forhindrer du også mudder men samtidig skaber du et stabilt og solidt samt skridsikkert underlag.

FlexMats er specielt velegnede til små paddocks og sygefolde. På små områder hvor hesten går meget skabes den bedste komfort ved brug af måtter.

Etablering af FlexMats er også utroligt nemt! For at skabe den bedste bund anbefaler vi et lag sand under FlexMats for at sikre den optimale planering og fordeling.

Vores FlexMats er ikke kun holdbare og smidige, de er også skridsikre hvilket gør dem utrolig populære! Måtterne har mange positive formål som f.eks:

Hygiejnisk – Måtterne er nemme at rengøre og skille fra hinanden efter de er blevet langt. Vask dem eventuelt over med en vandslange på høj stråle eller en højtryksrenser. Hvis du vasker dine måtter med kontinuerligt mellemrum sikre du dig at de holder i mange år.

Ergonomisk – Måtterne er stødabsorberende og beskytter derfor hestens hove sener og led. Minimerer samtidig risikoen for sur stråle og ben skader.

Detaljer:

Vi forhandler 2 forskellige typer af foldmåtter.

Arena Mats:

82x125x4
vægt ca. 19 kg

Flex Mats:

Måtterne måler 85x118×4 cm
Vægt ca. 19 kg

Gratis levering ved køb af én palle m. 50 stk.


Måtterne har forskelligt design men har begge samme effekt.